Nyheder

6 days ago

Qimmiq

Kære alle
Tusind tak for alle jeres søde tilkendegivelser i forbindelse med jeg annoncerede, at Qimmiq skulle sælges. Dem sætter jeg stor pris på. Samtidig vil jeg gerne sige tak til den enorme interesse, der har været for at købe Qimmiq. Allerede samme dag fik jeg en henvendelse, som føltes rigtig med hjertet, hvilket har gjort salget lettere. Jeg vil inden for den kommende tid lave et opslag her på siden, hvor de nye ejere kommer med en præsentation. Ovetagelsen bliver pr 1. juni, der kommer nærmere info om evt lukkedage når vi kommer tættere på. Det glæder mig at de nye ejere vil føre shoppen videre i samme tanker, som jeg har tænkt.

Ønsker jer alle en god dag
/Marianne
... See MoreSee Less

View on Facebook

4 weeks ago

Qimmiq

Grundet private årsager, har jeg valgt at sætte webshoppen Qimmiq.dk samt varelager til salg, så hvis du har drømmen eller kender nogen, som ønsker, at overtage en velfungerende webshop, med salg af hundeudstyr, så kontakt mig endelig for mere information.

Firmaet har en række kontakter indenfor friluftsmarkedet, hvor der er uudforskede muligheder for yderligere salg. Det har været drevet som hobbyerhverv, men med den rette indsats, er det muligt at lave det til hovedbeskæftigelse.

Firmaet er unikt i Danmark og eneste forhandler af indtil flere mærker, derudover er der eksport til Grønland, Norge, Sverige.

Firmaet fortsætter uændret indtil den rette køber er fundet.

Skulle det have din interesse, så er du altid velkommen til at kontakte mig for yderligere info. på tlf: 22491370 eller mail: info@qimmiq.dk.

God påske til jer alle.

Bedste hilsner
Marianne
... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Qimmiq

I dag gik turen forbi Henrik og Nordisk Hundeudstyr. Som mange ved har Henrik valgt at drosle ned, og han tilbød at jeg kunne købe hans lager, og nu passede kalenderen med at jeg kunne få det hentet hjem. Så i morgen kommer til at stå på oprydning på mit lager. God weekend /Marianne ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Qimmiq

Sigrid og Smilla, tester Kostka Footbike. Gennemført pink, Smilla har en Troll Nomesele på, linen er Manmat, Kostka Street Kid fra 4 år. Sigrid har en Manmat hue på ... See MoreSee Less

View on Facebook

2 months ago

Qimmiq

Fik disse super smukke billeder fra Maya, som havde spurgt om jeg kunne få et Non-stop Dogwear Alpha Pro Varmedækken hjem. Rigtig lækkert dækken, som kan fås i pink/sort og blå/sort, Det fås i str med ryglængde fra 24-70 cm. ... See MoreSee Less

View on Facebook

Axaeco Non-Stop Dogwear Troll Hundefor Neewa Vom og Hundemat Provit 10squaredracing ManMat Pawtrekker Traczer