Om Qimmiq

Mit navn er Marianne, og jeg er ejer af Qimmiq. Jeg har haft hunde i over 10 år, og Alaskan Malamute i mere end 8 år. Min flok består pt. af 5 Alaskan Malamute, som jeg fører et aktivt hundeliv med. Blandt andet kører vi ca 1500 km årligt med hundene. Her får jeg blandt andet afprøvet diverse udstyr, og de erfaringer bruger jeg til at rådgive jer. Derudover går jeg kløv, og foretager en masse øvrige aktiviteter med mine hunde.

Qimmiq blev etableret i januar 2015. Min tanke bag firmaet er at kunne tilbyde produkter af høj kvalitet til en god pris. Jeg ligger stor vægt på kundeservice og bestræber mig på at give dig en god service. For mig er god kundeservice; hurtig levering, skarp pris, mulighed for at bytte varen, hvis den ikke lever op til det ønskede, hurtig og kvalificeret svar på spørgsmål.

Vi sælger hundefoder samt udstyr til hunde. Vi har halsbånd, gå seler, trækseler, liner, dækken, vogne, kickbikes og meget mere.

Har du spørgsmål til foder, udstyr eller andet mellem snude og hale, er du er velkommen til at kontakte mig her, via mail, mobil eller kigge forbi fysisk, hvis du ønsker at prøve udstyr, kontakt mig for nærmere aftale.

De bedste hilsener

Marianne

Axaeco Non-Stop Dogwear Troll Hundefor Neewa Vom og Hundemat Provit 10squaredracing ManMat Pawtrekker Traczer