Om Qimmiq

Qimmiq.dk er for dig og din hund der nyder et aktivt liv sammen. I webshoppen finder du halsbånd, gå-, træk- og løbeseler, liner, dækken, vogne, kickbikes, godbidder og meget mere. Vi håber ligeledes, at se dig i vores nye showroom i de smukke natur omgivelser på Sydfyn midt imellem Svendborg og Faaborg – så ring allerede i dag for af aftale dit besøg. Hunde er selvfølgelig velkomne til at tage sin(e) ejer(e) med, når der skal prøves udstyr og prøvesmages nye snacks. Derefter kan det varmt anbefales at lufte sin ejer på Øhavsstien, som løber i baghaven. Derudover ser vi frem til at møde dig til udstillinger,
konkurrencer og events rundt om i det danske land. Datoer for disse slåes op løbende her på siden.

Baggrunden for vores interesse inden for udstyr, skal naturligvis findes i vores kærlighed til slædehunde og det aktive liv med hunde. Vi er begge ejere af Alaskan Malamutes som vi nyder at være aktive med i naturen – blandt andet i form af kløv, canicross, træk og langrendsski. Derfor står vi selv for at teste rigtig meget af det udstyr, som vi sælger på Qimmiq. Vi har et stort netværk af hundeejere og slædehunde-kørere – heriblandt jer, som ligeledes assistere os i at teste det nye udstyr.

Hos Qimmiq tilbyder vi produkter af høj kvalitet til en god pris. Vi ligger stor vægt på kundeservice. For os betyder dette hurtig levering, mulighed for at bytte varen, hvis den ikke lever op til det ønskede, hurtig og kvalificeret svar på spørgsmål. Vores mål er at have det sjovt med at drive Qimmiq og gøre det til en spændende udfordring for os. Og så er vores fornemmeste opgave selvfølgelig at have en masse tilfredse kunder.

Har du spørgsmål til foder, udstyr eller andet mellem snude og hale, er du er velkommen til at kontakte os her, via mail, mobil eller aftal allerede i dag dit besøg i vores showroom og prøv lige det udstyr du og din hund drømme om til jeres næste tur sammen.

Mange hilsner
Ninna & Trine

Axaeco Non-Stop Dogwear Troll Hundefor Neewa Vom og Hundemat Provit 10squaredracing ManMat Pawtrekker Traczer