Byt og støt

Støt dyr i nød.

Hvalpen er vokset ud af selen, halsbåndet skulle have været bredere og linen med elastik? Har du udstyr liggende du ikke bruger? Dette udstyr kan andre få stor glæde af.

Som medlem af Club Qimmiq får du 10% rabat i shoppen, hvis du donerer dit brugte produkt*.

På den måde hjælper vi dig med at reducere, du spare på nyt udstyr som opfylder jeres krav nu og sammen hjælper vi dyr i nød, som vil være dig evigt taknemlig!

Er du ikke allerede medlem af Club Qimmiq?

Tilmeld dig her.

Jeg vil gerne spare og støtte dyr i nød, hvad gør jeg?

  • Ryd op i gemmerne. Hvor mange halsbånd, liner og seler har du egentligt liggende?
  • Tjek dit udstyr for skader, og rengør. Meget udstyr kan vaskes på 30 grader skånevask i vaskemaskinen. Hæng det udenfor til lufttørring. Tørretumble aldrig udstyr.
  • Send os en e-mail hvor du oplyser om, at du ønsker at fremsende udstyr til Byt og støt. Tag gerne billeder hvis du er i tvivl om stand på udstyret.
  • Fremsend dit udstyr til os på følgende adresse:
    Qimmiq ApS
    Gammel Landevej 2A
    8581 Nimtofte

Ved modtagelse gennemgår vi udstyret. Produktet skal være uden skader, funktionsdygtigt og rengjort. Behandlingstid er op til 7 hverdage. Vi sender dig altid en mail, om vi godkender udstyret. Godkender vi dit udstyr modtager du en personlig rabatkode som indløser en rabat på 10% næste gang du shopper på Qimmiq.dk. BEMÆRK venligst, din personlige rabatkode er gyldigt 1 år fra udstedelsesdato. Godkender vi ikke dit udstyr sender vi det retur til dig inden for 14 hverdage. 

Herfra søger vi for, at produktet enten bliver solgt på vores side eller går direkte til nogle af de mange firbenede venner som har allermest brug for det. Et overskud af salg af produkter i Byt og støt går til dyr i nød. Hvert år doneret vi udstyr og evt. kontantbeløb. Følg os på Facebook her og gå aldrig glip af de gode nyheder!

*Produktet skal falde under kategorien; halsbånd, liner og seler. Er du i tvivl, så tøv ikke med at kontakt os her. Din personlige rabatkode kan benyttes til køb i kategorierne halsbånd, liner og seler. Kan ikke kombineres med andre rabatkuponer eller bruges til at købe udstyr på tilbud.

Vi anbefaler at læse vores handelsbetingelser her.