Qimmiq.dk er for dig og din hund der nyder et aktivt liv sammen. I webshoppen finder du halsbånd, gå-, træk- og løbeseler, liner, dækken, vogne, kickbikes, legetøj, godbidder og meget mere.

Ligeledes ser vi frem til at møde dig til udstillinger,
konkurrencer og events rundt om i det danske land. Datoer for disse slåes op løbende her på siden og på Facebook. 

Baggrunden for vores interesse inden for udstyr, skal naturligvis findes i vores kærlighed til slædehunde og det aktive liv med hunde. Hos Qimmiq er vi ejere af racen Alaskan Malamutes som vi nyder at være aktive med i naturen – blandt andet i form af kløv, canicross, træk og langrendsski. Derfor står vi selv for at teste rigtig meget af det udstyr, som vi sælger på Qimmiq.dk Vi har et stort netværk af hundeejere og slædehunde-kørere – heriblandt jer, som ligeledes assistere os i at teste det nye udstyr.

Hos Qimmiq tilbyder vi produkter af høj kvalitet til en god pris. Vi ligger stor vægt på kundeservice. For os betyder dette hurtig levering, mulighed for at bytte varen, hvis den ikke lever op til det ønskede, hurtig og kvalificeret svar på spørgsmål. Vores mål er at have det sjovt med at drive Qimmiq.dk og gøre det til en spændende udfordring for os. Og så er vores fornemmeste opgave selvfølgelig at have en masse tilfredse kunder.

Har du spørgsmål til udstyr eller andet mellem snude og hale, er du er velkommen til at kontakte os her, via mail, på telefon eller aftal muligheden for at besøge os på Sydfyn og prøv lige det udstyr du og din hund drømme om til jeres næste tur sammen.

Mange hilsner

Trine