Her finder du vores guide til at måle op til halsbånd, seler, bælter, veste og kløvtasker/rygsæk til din hund. Alle mål skal foretages på hunden. Opmåling af hundens eksisterende udstyr, såsom halsbånd kan ikke benyttes. 

NB! Til alle Non-stop Dogwear seler, både gå-, løbe- og trækseler skal målet tages som halsbåndsmål. 

Du skal bruge et blødt målebånd. Har du ikke sådan et kan det købes i de fleste store supermarkeder, byggemarked og stofbutik. Når du måler, er det vigtigt, at målebåndet er stramt

Ønsker du rådgivning i forbindelse med opmåling og størrelse, så send os meget gerne en mail med nedenstående mål, samt race på din hund og vægt. Sammen finder vi frem til jeres nye gear. Kontakt os her.

HALSBÅND

For halsbånd tages der udgangspunkt i halsbåndsmål på hunden. Måles der til halsbånd med halvkvæl tages målet med udgangspunkt i at halsbåndet er strammet til. Før målebåndet hele vejen rundt om din hunds hals hvor halsbåndet skal sidde. Målet tages stramt om halsen med plads til et par fingre imellem hals og målebånd.

 

GÅ- OG LØBESELER

Til alle Non-stop Dogwear gå- og løbeseler skal målet tages som halsbåndsmål. Se ovenstående guide under halsbånd. 

For alle andre seler gå- og løbeseler tages der udgangspunkt i halsmål på hunden. Halsmål måles ved at føre et målebånd hele vejen rundt om hundens hals på det nederste bredde stykke. Målebåndet skal føres stramt. Der må ikke være plads til mere end to fingre i mellem hals og målebånd. Målet er angivet som mål 1 på illustrationen herunder.

 

TRÆKSELER

Til alle Non-stop Dogwear trækseler skal målet tages som halsbåndsmål. Se ovenstående guide under halsbånd. 

For alle andre trækseler gælder, at der skal tages udgangspunkt i halsmål og ryglængde på hunden. Størrelser og pasform variere betydeligt i mellem mærkerne. Det er derfor vigtigt at være opmærksom på dette. 

For at finde frem til korrekt størrelse skal du måle din hund i henhold til nedenstående guide. Se ligeledes Non-stop Dogwear video om opmåling længere nede, hvor der måles op på det breddeste stykke nederest på halsen. 

Halsmål måles ved at føre et målebånd hele vejen rundt om hundens hals på det nederste bredde stykke. Målebåndet skal føres stramt. Der må ikke være plads til mere end to fingre i mellem hals og målebånd. Målet er angivet som mål 1 på illustrationen herunder.

Ryglængde måles ved at føre et målebånd fra starten af hundens hals og langs ryggen hele vejen til haleroden. Måletbåndet føres stramt. Målet er angivet som mål 3 på illustrationen herunder.

 

 

BÆLTER

Se hvordan du måler din hofteomkreds i Non-stop Dogwear præsentationsvideo herunder. Denne videoguide gælder alle bælter i vores sortiment, og ikke kun bælter fra Non-stop Dogwear. 

 

RUFFWEAR SELER, VESTE OG RYGSÆK