Løb med hund, eller canicross, som det hedder når man stiller til konkurrence, er noget som rigtig mange hundeejere gør, løbeturen er en fin måde at komme på tur med sin hund på. Desværre ser man stadig nogle, som lader deres hund løbe med hundesnoren i halsbåndet, som så strammer om hundens luftveje – forestil dig hvordan du ville have det, hvis du skulle løbe med noget som strammede om halsen? Ikke en rar tanke vel? Så derfor skal hunden selvfølgelig heller ikke. Hos Qimmiq vil vi gerne give vores bud på hvilket udstyr, du skal have til din hund, når I skal ud og løbe.

Hos Qimmiq anbefaler vi, man køber en hundesele og vi har et stort udvalg i seler som er velegenet til løbeturen. Vi kan tilbyde hundeseler fra Troll, Neewa, Manmat og Non-Stop Dogwear. Alle mærker producerer hundeseler af en kvalitet vi kan stå indefor. Har du brug for hjælp til at finde den rigtige sele til din hund, så er vi altid klar til at rådgive dig.

Hundesnoren eller linen som vi vælger at kalde den, anbefaler vi, at man bruger en line med en expander (elastik). Vi har flere forskellige typer, både til en og to hunde.

Desuden anbefaler vi man bruger et mavebælte, til sig selv, hvor linen fastgøres til, på den måde har man begge hænder fri, og desuden får man et jævnt træk fra sin hund, frem for at man får al træk ud i den ene arm. Et mavebælte kan også bruges til den daglige gåtur. Således sikrer du dig, at du har hele din kropsvægt at stå i mod med, hvis hunden pludselig trækker ud efter noget.

Nederst ser du en video fra Neewa, om hvordan du kan komme igang. Du kan finde et bredt udvalg af hundeseler, liner og mavebælter i vores webshop.

God fornøjelse til dig og din hund.

Se vores udvalg af udstyr til dig og din hund