Engelsk: Qimmiq.dk er for dig og din hund der nyder et aktivt liv sammen. I webshoppen finder du halsbånd, gå-, træk- og løbeseler, liner, dækken, vogne, kickbikes, legetøj, godbidder og meget mere.

Ligeledes har du muligheden for at møde Qimmiq.dk til løb, udstillinger og andre events rundt om i det danske land. Datoer for disse slåes løbende op her på siden og på Facebook.

Qimmiq.dk ejes og drives af mig, Trine. Baggrunden for min interesse inden for udstyr skal naturligvis findes i kærligheden til hunde og det aktive liv i naturen. Jeg er ejer af to skønne hunde af racen Alaskan Malamutes, og en elskelig lille Chihuahua med stor personlighed. Vi nyder at være aktive i naturen – blandt andet i form af vandring, kløv, canicross, træk og langrendsski. Derfor står jeg selv for at teste rigtig meget af det udstyr, som du finder på Qimmiq.dk. Ligeledes er Qimmiq.dk bakket op af et stort netværk af hundeejere og slædehunde-kører – heriblandt jer, som ligeledes assisterer i løbende at teste udstyr.

Hos Qimmiq.dk finder du produkter af høj kvalitet til en god pris. Jeg ligger stor vægt på kundeservice. For mig betyder dette en varm og personlig betjening, hurtig levering, mulighed for at bytte varen, hvis den ikke lever op til det ønskede, hurtig og kvalificeret svar på spørgsmål. Målet er, at hjælpe hunde og deres ejere til et aktivt hundeliv sammen. Og så er min fornemmeste opgave selvfølgelig at have en masse tilfredse kunder.

Har du spørgsmål til udstyr eller andet mellem snude og hale, eller savner du et bestemt produkt i shoppen er du velkommen til at kontakte mig via mail her eller på telefon 71 99 89 10. Du er ligeledes velkommen, efter aftale til at tage din hund med på besøg på lageret på Sydfyn og prøv lige det udstyr du og din hund drømme om til jeres næste tur sammen.

Jeg glæder mig til at betjene dig på Qimmiq.dk såvel som at hilse på dig rundt omkring i landet.

God tur.

Hunde-hilsener

Trine