Benjamin, Kennel Northmen Siberians

Til minde om Benjamin.
Jeg hedder Benjamin og har til dagligt Kennel Northmen Siberians, placeret i det Vestjyske. Jeg har altid haft en kærlighed for slædehunde og især racen Siberian Husky. Så i 2008 kom den første til og siden da har vi udvidet flokken, og er nu blevet til en Kennel.
Vores store passion er mushing og der er ikke noget vi nyder mere, end at spænde teamet for og drage ud i naturen. Vi har deltaget i en del løb herhjemme, men langdistance er målet. Den helt store drøm er, at vi på et tidspunkt kan sætte vores poter i The Qrill Pet Arctic World Series.
Grej delen er en religion, men man vælger det der fungere bedst for ens team. For os med et stort team er en tung og sikker vogn en vigtig del af træningen. Derfor har vi som de fleste andre en tung Dyckvogn til rådighed. Foran Dyckvognen, har vi Manmat expanderen og den lange skagle med refleks i, så vi kan blive set i mørket. Hundene er spændt ind parvis iført Troll Nome seler og Troll halsbånd.
Jeg har kun ét råd til nye der ønsker at prøve kræfter med sporten:
Kast jer ud i det! Der er altid hjælp at få i Musher samfundet.
“Dogsledding lives in the Inner section, between skill and Chaos.”
Benjamin

📸 @benjamin_northmensiberians

Skriv et svar

/** * The template for displaying the footer. * * @package Flatsome\Templates * @flatsome-version 3.16.0 */ global $flatsome_opt; ?>